Veilig op Reis

Gratis testen voor reizigers

Vanaf 1 oktober 2021 kun je je niet meer gratis laten testen voor je reis. Via onze boekingswebsite voor COVID-19 testen doedetest.nu kun je eenvouding een PCR-test met wereldwijd geldig reiscertificaat boeken, al voor € 45,- (vanaf 2+ personen). 

Bekijk in het reisadvies wat voor coronabewijs je nodig hebt als je naar het buitenland gaat. Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Dan kun je vaak met een testbewijs reizen.

Meer informatie over een testbewijs voor je reis vindt je op de pagina: “Testbewijs regelen als coronabewijs voor uw reis”.

CoronaCheck App


Wist je dat wanneer je een HealthCheckCenter COVID-19 PCR-test boekt, deze uitslag beschikbaar is in de CoronaCheck App? In de meeste landen kun je deze app gebruiken om een QR-code te genereren en je testbewijs te tonen. Zo ben je sowieso goed voorbereid.

PCR-test

Met de PCR-test kunnen we COVID-19 in een heel vroeg stadium traceren, dus ook als er maar heel weinig virusdeeltjes zich in het lichaam bevinden. Als we dit in een heel vroeg stadium doen, dan kunnen mensen die besmet zijn in isolatie gaan en voorkomen we dat andere mensen besmet worden.