Sluiten
Categorieën
Filters
Alles wissen
-
Bepalingen (0)
Toepassen Annuleer

COVID-19

Bij ons kun je terecht voor allerlei onderzoeken. Preventief, of naar aanleiding van klachten, om inzicht te krijgen in jouw gezondheid. We zorgen dat je de Covid-19 uitslag op tijd binnen hebt, deze vind je in de CoronaCheck-app. Als het moet komen we bij je thuis of regelen we een PCR-speedtest op Schiphol. Want gezond zijn doen we samen.
Lees meer
Lees minder
Filteren
0 resultaten
Sortering op:
Best beoordeeld

Maak werk van je gezondheid.

HealthCheckCenter moedigt je aan werk te maken van je gezondheid. Hoe? Dat bepaal je helemaal zelf. Onze diensten zijn er om jou en medische professionals in ieder geval de beste mogelijkheden te geven. Of je nou kiest voor een PCR-test om het virus in een vroegtijdig stadium te traceren, of toch een Kwantitatieve Antistoffentest om te zien hoeveel antistoffen je hebt aangemaakt tegen het virus, wij regelen het voor je.

Een COVID-19 test laten afnemen.

Testmateriaal voor de PCR-test en de PCR-speedtest wordt met behulp van een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. De Antigeen sneltest wordt met behulp van een wattenstaafje enkel via de neus afgenomen. De kwantitatieve Antistoffentest wordt afgenomen middels een vingerprik. De testafname inclusief administratieve verwerking duurt ongeveer 3 à 5 minuten per persoon. 

COVID-19 test bij HealthCheckCenter.

Er zijn tegenwoordig veel testen beschikbaar. Van PCR-testen tot antigeen sneltesten of een Antistoffentest. Maar wat is wat? In tegenstelling tot een antigeen sneltest kunnen we met de COVID-19 PCR-test het virus in een heel vroeg stadium, dus ook als er maar heel weinig virusdeeltjes zich in het lichaam bevinden, traceren. Als we dit in een heel vroeg stadium doen, dan kunnen mensen die besmet zijn in isolatie gaan en voorkomen dat andere mensen besmet worden.

Gratis testen met huisartsverwijzing. 

Bij corona gerelateerde klachten is met verwijzing door een huisarts óók een gratis PCR-test verkrijgbaar. De test-uitslagen worden, net zoals van andere laboratorium diagnostiek, in het patiëntendossier van je huisarts opgenomen. Wél zo prettig te weten dat de huisarts dan ook zelf weet of je corona gehad hebt. Met het digitale proces maak je binnen 10 minuten al een afspraak bij één van de ruim 100 testlocaties van HealthCheckCenter. Heb je corona gerelateerde klachten? Vraag dan een verwijziging aan en meld je aan voor een gratis PCR test.

Klik hier voor alle onderzoeken